Thursday 20 January 2011

ကႀကီး စာ

မံုလာဥကင္မ္ခ်ီ..မံုညင္းကင္မ္ခ်ီ

ဘူလ္းဂိုလ္ဂီ.......အမဲသားခ်က္
အရြက္နဲ႔ထုပ္ကာစား

ေထြရာေလးပါးစဥ္းစားရင္းနဲ႔ စာေရးဖို႔အဆက္ၿပတ္...ေခတၱၿငိမ္သက္ လို႔..-၁၀ေအာက္မက်တဲ႔
အေအးဒဏ္ကိုႀကံႀကံခံ..ခဲေနတဲ႔ေ၇ကို..ေပ်ာ္ေအာင္လုပ္..သံုးစရာေ၇..ႀကံဖန္ရွာ......နည္းမ်ိဳးစံု
အႀကံထုတ္...ဘာဆက္လုပ္ရင္ေကာင္းမလဲ..ေၿပာေနႀကာပါတယ္ေလ.....ကႀကီးမွာေနေတာ႔
ကႀကီးစာေတြစား..က်င္လည္ရာ..ဘ၀ခရီးမွာ..ခ်ဥ္ဖတ္နဲ႔သာ....၀ါသနာက ဓါတ္ပံုဆရာ....
အမ်ားသူငါ..ရႈစားဖို႔....ဘေလာ႔..စာမ်က္ႏွာေပၚတင္လိုက္တယ္........

3 comments:

  1. အမေလးးးး မုန္ညင္းကင္းခ်ီ.. မုန္လာဥကင္းခ်ီ....စားခ်င္လိုက္တာ စားခ်င္လိုက္တာ ခံစားခ်က္ကို ထိန္းမထားႏိုင္ပါလားး... ဂလု .. ဂလု...

    ဒါနဲ႔ ဟိုအခါးရည္ခြက္လိုဟာထဲမွာ ထည့္ထားတဲ့ အနီေရာင္က ဘာလဲ?
    အသားကင္နဲ႔ တို႔စရာလား? ဘာနဲ႔လုပ္ထားလဲ?
    ဒီမွာလည္း မိေစာနဲ႔လုပ္ၾကည့္တယ္.. အရသာခ်င္း တူမလားလို႔ :P

    ReplyDelete
  2. ကိုရီးယား ဇာတ္ကားေတြၾကည့္ျပီး အဲကင္ခ်ီ စားခ်င္ေနတာ ..

    ခုလဲ ခပ္တည္တည္ဘဲ ႏိႈက္စားသြားတယ္ေနာ္ .. ဟီးးးးး

    ReplyDelete
  3. မ ..ေ၇
    အနီေ၇ာင္ကငရုတ္သီးအႏွစ္ေတြပါ....ဆုံထဲဂု(၀က္ကလီ
    စာၿပဳတ္)ထဲကိုအစပ္အရသာလိုခ်င္ရင္ထည္႔စားရတာပါ။
    ေဘးကငရုပ္သီးေတာင္႔ေတြနဲလဲတို႔စားလို႔ရပါတယ္။
    စကားလံုးတိုင္းအတြက္..လာလည္တဲ႔အတြက္အားလံုးကို
    ေက်းဇူးတင္ပါတယ္.......

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...